Documentary Movies – Документални филми

Интересни документални (или поне представящи се за такива) филми:

Един филм за политиката, истинската цел на “еко” движенията и новите еко норми/закони които се опитват да прокарат – търговията с вредни емисии, данък върху въглеродните емисии (тоест върху въздуха) и т.н.

Още доста интересни факти за настоящият президент на САЩ – Обама или как во е обещавал и какво реално се прави след изборите.

Интересни факти за социалното инженерство и целите му – третият свят е вече собственост на корпорациите, сега е времето за премахване на средната класа в САЩ, Европа и Япония – и как да бъде постигнато – с новите “норми” прокарвани в САЩ и Европа – нови данъци, нови мерки за борба с “глобалното затопляне”, тероризма и т.н.

И интересни мисли:

По повод на това, че Обама е просто актьор и други хора в политиката са просто актьори – “Politics is a show business for ugly people”

1 thought on “Documentary Movies – Документални филми

  1. Правителството лъже за ШИСТОВИЯ ГАЗ! Сложиха мораториум до приемането на законопроект на ГЕРБ, с който СЕ ПОЗВОЛЯВА добива на шистов газ след оценка за въздействие на околната среда. Но това и без туй си беше задължително досега заради Директива 85/337 на ЕС. Де факто, решиха ДА НЕ ПРИЕМАТ ЗАКОН ЗА ЗАБРАНА. ПРОТЕСТ НА 18ТИ ЯНУАРИ 18:00 (ПОПА) – Разпространете новината.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *